A detached house in Naharia

 

A detached house in Naharya

The Simchoni family

This is a comprehensive renovation of a 4-story house on the shore of Naharya. The renovation was focused on the central floor and on creating an additional entrance on the bottom floor to create a separate unit for rental. The space was meticulously planned, walls torn down to create a more open large space.

I was given the freedom to design and select the materials as the owners trusted my professionality and my full commitment to the project.

The outcome confirmed that they were right in doing so. They were surprised, pleased and satisfied.

nahface

How did it look before

Let's meet for coffee!

Fill in the details and I'll contact you

Let's meet

!Planning and design starts now

קידום אתרים בגוגל קידום אתרים אורגני
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support